De natuurlijke manier van leven

Inspireren, delen, houden van
krokante_crackers

Kerstaperitief 8 ideeën om uw krokante crackers in een feestelijk jasje te steken

Het kerstaperitief is één van de highlights tijdens de feestdagen. Iedereen proost op het gezellige samenzijn.
Verder lezen
Uzelf_plezier_doen_bij_het_aperitief_zonder_de_balans_in_gevaar_te_brengen

Uzelf plezier doen bij het aperitief, zonder de balans in gevaar te brengen

Het aperitief: dat ontspannen moment waar we van houden, dat vaak voorafgaat aan een gezellig etentje met vrienden of familie maar een hele puzzel kan worden als u uw voedingsbalans in de gaten wilt houden ...!
Verder lezen
Waarom_zou_u_biologisch_eten

Waarom zou u biologisch eten? | Interview Magali, Brand Manager

Waarom zou u biologisch eten? Biologische voeding heeft vele voordelen. Het is natuurlijker, smaakvoller, gezonder en niet giftig voor het organisme en speelt in op de huidige milieuproblemen door het water, de grond en de biodiversiteit te beschermen.
Verder lezen

Biologische en glutenvrije crackers | 3 goede redenen om ze te eten

Waarom is het eten van biologische, glutenvrije crackers een goed idee?
Verder lezen

Wat vindt onze voedingsdeskundige

Waarom zou u de krokante crackers van Le Pain des Fleurs aan uw dagelijkse voeding willen toevoegen?
Verder lezen
6_goed_redenen_om_boekweit_in_uw_voeding_op_te_nemen

6 goede redenen om boekweit in uw voeding op te nemen

Deze kleine zaadjes uit China en Centraal-Azië worden daar vaak geroosterd en heten dan kasja. Het is een pseudograan, lid van de duizendknoopfamilie waar ook zuring en rabarber deel van uitmaken.
Verder lezen
1 / 2

Deel jouw creativiteit

Volg ons op Instagram @lepaindesfleurs