Al onze producten zijn biologisch, voedzaam, licht en goed verteerbaar. Wij vinden het belangrijk om onze recepten eenvoudig te houden: 1 tot 4 ingrediënten en de (juiste) dosis aan suiker en zout. Als alternatief op het dagelijks brood en om ook eens iets anders te proberen, bieden wij verschillende smaken en originele recepten. Le Pain des Fleurs biedt u de zekerheid van een lichte cracker voor elke gelegenheid. Het is een goed verteerbaar product voor een dagelijks voedingscomfort.
Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in granen als tarwe, spelt, rogge, gerst... De laatste jaren hebben de opkomst van gekruiste granen en het gebruik van gluten als hulpstof bijgedragen aan de verhoging van het glutengehalte in onze voeding. Tegenwoordig wordt één op de tien personen geconfronteerd met een glutenvrij dieet vanwege gezondheidsredenen.
Als antwoord op dit fenomeen worden alle producten van Le Pain des Fleurs gemaakt in onze volledig glutenvrije werkplaatsen. Consumenten met overgevoeligheid, intolerantie of allergie kunnen deze garantie snel herkennen dankzij het keurmerk van de Franse Coeliakie vereniging (AFDIAG).
Al onze krokante crackers worden in de streek Haute-Loire vervaardigd.
Ons gehele productaanbod is 100% biologisch en afkomstig uit een kort agrarisch productiecircuit om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken.
Onze krokante crackers dragen allemaal het Vegan keurmerk en bevatten dus geen dierlijke producten.