Biologische en glutenvrije crackers | 3 goede redenen om ze te eten

Lifestyle / 16.05.2019
BUDDY Created with Sketch.

Waarom is het eten van biologische, glutenvrije crackers een goed idee?

U eet graag brood maar u heeft besloten om te kiezen voor een gezond alternatief dat goed is voor uw darmflora? U leest dit artikel omdat uw nieuwsgierigheid is geprikkeld naar meer informatie over biologische, glutenvrije crackers. Deze knapperige, voedzame crackers met verschillende smakenzijn in ieder geval een uitnodiging om uw oude eetgewoonten aan te passen. Bekijk hier 3 redenen waarom u onze knapperige crackers in uw voedingspatroon zou willen opnemen. 

1/ Het zijn knapperige, 100% biologische en natuurlijke crackers 

Glutenvrij eten, ja, maar pas op voor alle bijproducten van sommige fabrikanten die de afwezigheid van gluten compenseren met een overmatig gebruik van allerlei voedingsadditieven. Wij willen u graag het allerbeste bieden, voor een gezonde en evenwichtige voeding: vegan en glutenvrije crackers, van 100% natuurlijke producten, zonder additieven of allergenen, met alléén maar een beetje rietsuiker of zeezout waar nodig. Alleen het nodige voor een smakelijk product! Wist u trouwens dat onze boekweitcrackers zonder zout of suiker maar één ingrediënt bevatten, namelijk boekweitmeel? 

Onze knapperige crackers worden in de Haute-Loire gemaakt, op basis van 100% biologische granen. Ideaal voor een smakelijk en licht verteerbaar product. Wij willen graag een duurzaam product op de markt brengen en hebben daarom gekozen voor Franse ingrediënten. De biologische crackers met linzen worden gemaakt met groene linzen uit de coöperatieve bedrijven van Zuid-West Frankrijk. De crackers met kapucijners worden gemaakt in samenwerking met boerenbedrijven uit Zuid- en Zuid-West Frankrijk, zodat de grondstoffen traceerbaar blijven.

2/ Verschillende smaken voor een aantal heerlijke crackervarianten

Of u nu zin heeft in een zoete of hartige snack: wij hebben een rijk aanbod knapperige crackers om uit te kiezen. U weet niet goed wat u voor uw ontbijt wilt eten? Kies dan uit de klassiekers als de tarwecracker, de cracker met boekweit, quinoa of haver. Wilt u uw vrienden verrassen door tijdens een feestje met toastjes te komen die ze niet gewend zijn te eten? Dan bieden wij unieke crackers met groene linzenmeel, meel van zwarte rijst of vijgen. Deze crackers kunt u beleggen met spreads, verse groenten, gekiemde zaden, enz. Uw culinaire creaties maken vast indruk en u kunt bijvoorbeeld uw vrienden testen door ze de smaken van de verschillende crackervarianten te laten raden. Een leuk en gezellig moment om van te genieten! En dan zijn er natuurlijk de knapperige crackers met aardamandel, voor een lichte amandel en hazelnootsmaak. Ideaal voor een licht en smakelijk tussendoortje tijdens een werkdag. Kortom: u zult onze glutenvrije crackers heerlijk vinden.

3/ Biologische, glutenvrije en licht verteerbare crackers  

Wist u dat de darmen, naast hun verteerfunctie, ook gezien worden als het tweede hersenstel van ons lichaam? Buiten het feit dat ze onze emoties kunnen waarnemen en beïnvloeden, bieden de darmen ook plaats aan miljarden bacteriën die onze darmflora vormen en die zorgen voor de gezondheid van ons immuunsysteem. Ongezonde darmen kunnen door voedsel verschillende ziektes veroorzaken maar soms ook huidproblemen of bijvoorbeeld depressie. Voor veel mensen, overvloedig blootgesteld aan gluten, die haast overal in zitten en soms verkeerd gebruikt worden, is het weglaten van gluten uit hun dagelijkse voeding dé oplossing om weer evenwicht te creëren in de darmflora, meer weerstand te krijgen en minder lichamelijke en geestelijke vermoeidheid te ervaren.  Het oude gezegde “je bent wat je eet” klopt dan ook: dankzij een glutenvrij dieet wordt u vitaler en krijgt u meer energie. 

En... Wie zegt dat een glutenvrij dieet lastig samen te stellen is? Het is écht mogelijk om lekker te eten door gebruik te maken van gezonde producten. Uw gezondheid is onze prioriteit. Daarom heeft Le Pain des Fleurs gezonde, glutenvrije alternatieven ontwikkeld zodat u fit blijft en toch kunt genieten van eten. Onze knapperige crackers zijn geschikt voor elke maaltijd, ook voor een picknick buiten de deur. Want, laten we nou eerlijk zijn, u zoekt ook naar oplossingen om buiten de deur te eten. Of u nu op zakenreis bent of uitgenodigd bent voor een lunch met vrienden, u vindt altijd wel één van onze crackervarianten in een biologische winkel onderweg. U vindt onze verkooppunten op onze productpagina’s. U kunt een product selecteren en via de geolocatie de dichtstbijzijnde biologische winkel zoeken. Geen stress meer over hoe u wél of niet mee kunt eten, u kunt eindelijk zorgeloos genieten van elk moment. 

 

Dus, welke cracker kiest u? Bekijk onze productpagina en bestel ze online of ga naar uw favoriete biologische winkel. U bent op zoek naar tips om uw crackers te beleggen? Bekijk dan onze receptideeën op de pagina Proef ook eens.

U vond dit een leuk artikel? Deel het gerust met uw vrienden (en deel uw receptideeën die u maakt met de knapperige crackers van #lepaindesfleurs... Het water loopt ons nu al in de mond).

 

Partager Facebook Twitter