Krokante bio crackers met quinoa
Partager Pinterest Facebook

Krokante bio crackers met quinoa

De verfijnde smaak van Boliviaanse Real-quinoa in een licht, biologisch en glutenvrij cracker, rijk aan magnesium!

Ingrediënten

Halfvol rijstmeel*, quinoameel*
(40%), volle rietsuiker* (<2%), zeezout.
*ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.
  • Rijk aan magnesium
  • Bron van vezels
  • Bron van ijzer
Sans gluten (Afdiag/Coeliac)
Vegan
Bio Europe Ecocert
Bio France
Nutri-score A

Gemiddelde voedingswaarden voor 100g

Energie 1608 kJ / 380 kcal
Vetten 3,5 g (waarvan verzadigde
vetzuren 0,5 g)
Koolhydraten 76 g (waarvan suikers : 3,0 g)
Vezels 3,1 g
Eiwitten 9,5 g
Zout 0,58 g
Magnesium 113 mg
ljzer 2,1 mg

Verpakking

150 g (2 vershoudzakjes van 75 g)

Gebruiksadvies

Deze lichte, knapperige crackers vervangen brood op elk moment van de dag.

Bewaren

Koel en droog bewaren en vrijwaren van zonlicht.

Ontdek onze inspiraties